Lakeuden Etappi järjestää alueensa (Alavus, Ilmajoki, Kihniö, Kuortane, Kurikka, Lapua, Seinäjoki ja Ähtäri) 4. -luokkalaisille Kierrätyssankarit-kampanjan 8.3–7.5.2021.   Kampanjassa täytetään jätepassia, joka sisältää 9 hauskaa tehtävää, joiden avulla oppilaat tutustuvat monipuolisesti jätteiden lajitteluun ja lähialueen keräyspisteisiin.

Kierrätyssankarit-kampanjaan osallistutaan koululuokittain ja se on suunnattu 4.-luokille. Yhdysluokat, kuten 3-4. luokat, voivat osallistua myös. Kun luokka on suorittanut vähintään 7 jätepassin tehtävää, passin tehtävät palautetaan sähköisen lomakkeen kautta. Opettaja saa itse vapaasti valita kuinka passin tehtävät käytännössä luokassa toteutetaan.
Kaikki osallistujat saavat pienen yllätyksen!

Pääpalkintona on aikaisemmin ollut luokkaretki Westenergyn jätevoimalaan, jossa roskapusseista tehdään energiaa! Tilanteesta johtuen pääpalkinto ilmoitetaan myöhempänä ajankohtana, kun tiedetään onko vierailu jätevoimalassa mahdollinen. Pääpalkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden luokkien kesken. Kaikki kisaan osallistuneet luokat palkitaan kierrätyssankarit-tuubihuivein!

Näin homma toimii!

  1. Ilmoita luokkasi mukaan kampanjaan 16.2.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella.
  2. Kun materiaalit ovat saapuneet koulullenne, kiinnittäkää jätepassi (A2) ja julisteet (A3) näkyvälle paikalle luokkaan.
  3. Tehkää jätepassin tehtävät (vähintään 7) ja merkitkää ne passiin.
  4. Täyttäkää tehdyt tehtävät ja kuvat palautuslomakkeella. Itse passin saatte pitää muistona.
  5. Viimeinen palautuspäivä on perjantai 7.2.2021.

Kiitos osallistumisesta! Lähetämme tuubihuivit osallistuneille kampanjan päätyttyä ja pääpalkinnon voittajaluokkaan otamme yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kierrätyssankari-kampanjan kuvitus, jossa lukee: Et tarvitse supervoimia ollaksesi sankari – kierrätä!

Lisätietoa Kierrätyssankari-kampanjasta

Oona Ollila
oona.ollila@etappi.com
040 641 5668
Etapin ympäristökouluttaja

Ilmoittautuminen Kierrätyssankarit -kampanjaan

  • Ilmoita luokkasi mukaan kampanjaan täyttämällä tämä lomake 16.2. mennessä.
  • Huom! Julisteet ja passi lähetetään ilmoitettuun osoitteeseen pääsääntöisesti kirjeenä. Mikäli koulustanne osallistuu kuitenkin useampi luokka, lähetetään materiaalit postipakettina.
  • Ilmoitathan työsähköpostiosoitteen.
  • Lomakkeella lähetetyt tiedot säilytetään 150 päivää lähettämisestä alkaen. Jos haluat, että ne poistetaan aikaisemmin ole yhteydessä asiakaspalveluun.