Jäteastiat ja muut tuotteet

Jäteastiavalikoimamme on laaja kattaen kaikki koot ja tarpeet perinteisistä muovisista jäteastioista tyylikkäisiin kiinteistöjen pihoille sijoitettaviin roska-, tuhka- ja hiekoitusastioihin. Autamme tarvittaessa sopivan jäteastian valinnassa ja mitoituksessa. Kaikki jäteastiat ovat korkealaatuisia, koneellisen tyhjennyksen kestäviä ja suunniteltu kestämään Suomen olosuhteita.

Suojakaapit

Nykyaikaisen suojakaapin avulla saat perinteiset jäteastiat piiloon siististi ja hygieenisesti. Suojakaappi helpottaa pihan pitämistä siistinä jätekatoksen tapaan, mutta vie vähemmän tilaa ja on helpompi sekä edullisempi vaihtoehto. Suojakaappeja on saatavilla kaikille eri jätejakeille ja jäteastioille. Tuotteiden julkisivut soveltuvat hyvin esimerkiksi mainoskäyttöön, jos sellaiseen on tarvetta.

Jätepuristimet

Kauttamme saat jätepuristimet energiajakeille, pahville, muoveille, paperille ja muille materiaaleille. Jätepuristimen voit vuokrata, liisata tai ostaa omaksi. Jätepuristin on oivallinen valinta kun syntyvä jätteen määrä on suuri ja haluat harventaa keräysrytmiä. Saatavilla myös erikoisvarustuksella, kuten hajunpoistolla ja pohjan lämmityksellä. Kokonaispalveluun sisältyy huollon ja kunnossapidon lisäksi tarvittaessa myös pesu ja desinfiointi.