Betonijätteen vastaanotto

Lakeuden Etappi ottaa vastaan lajiteltua betoni- ja tiilijätettä Ilmajoen jätehuoltokeskuksessa. Jäte voi olla peräisin mistä tahansa Etapin toimialueelta tai sen ulkopuolelta, ja tarvittaessa teemme sille lähtötilannekartoituksen. Etapin kautta voit tilata myös kuljetuksen tai lavan kuorman siirtämiseksi jätehuoltokeskukseen. Alle kahden kuution pieneriä voi toimittaa maksutta jäteasemille.

Pyydä tarjous suurempien erien kuljetuksesta ja käsittelystä:

Logistiikkavastaava Ville Kuismin
040 774 8520,
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi[at]etappi.com

Maansiirto Veljekset Rinta Oy, Tapani Rinta
0500 660871,
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi[at]veljeksetrinta.fi

Bemura–betonimurske maanrakennukseen

Bemura–betonimurskeella voidaan korvata sora- ja kalliomurskeita erilaisissa maanrakennuskohteissa. Betoni- ja tiilijätteestä valmistetun 100-prosenttisen kierrätystuotteen palakoko on 0–90 mm.

Tuote soveltuu jakavan tai alimman kerroksen rakentamiseen mm. pihoilla, teillä ja kaduilla. Bemura ei sisällä metallia, millä saavutetaan merkittävä kustannusten säästö perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna.

Bemuraa ei voi käyttää päällyskerroksessa, vaan se on peitettävä soramurskeella tai asfaltilla. Tuotteen käyttämisestä on ilmoitettava viranomaisille, koska kyseessä on ”jätteen käyttäminen maanrakennuksessa” -menettely.

Maansiirto Veljekset Rinta Oy
Tapani Rinta
0500 660871,
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi[at]veljeksetrinta.fi