Ranu-maanparannusrae

Ranu sopii lannoitteeksi puutarhaan ja viljapelloille. RANU-maanparannusrae on ravinnepitoinen orgaaninen kuivarae, jonka raaka-aineena käytetään biojätettä ja puhdistamolietettä. RANUssa yhdistyvät ekologisella tavalla luonnonmukainen lannoittaminen ja ravinteiden kierrätys.
Lue lisää Ranu-maanparannusrakeesta.

alv 0 %alv 24 %
Ranu irtotavara8,009,92€/tn
Ranu säkki 25 l6,057,50€/säkki
Ranu lava (sis. 45 säkkiä)308,25382,23€/lava

Istutusmulta PLUS

Kekkilän istutusmulta PLUS on levitysvalmis, lannoitettu, kalkittu ja seulottu yleiskasvualusta. Seoksen orgaaninen aines pidättää hyvin vettä ja ravinteita. Kivennäisaines tuo rakenteeseen kestävyyttä ja läpäisevyyttä. Istutusmulta soveltuu pensas-, puu- ja perennaistutuksiin sekä myös nurmikoiden kasvualustaksi. Istutusmullan avulla palautat myös Etapin lähialueella syntyneen haravointijätteen ravinteet takaisin kiertoon. Mullan pääraaka-aine koostuu kotimaakunnassa tuotetusta kompostista, joka saa uuden elämän viljelyalustana. Istutusmultaa voi ostaa Ilmajoen, Kurikan, Jalasjärven ja Seinäjoen jäteasemilta irtotavarana, jolloin multa täytyy lastata itse omaan peräkärryyn.

Kekkilä Männynkuorikate

Kekkilä Männynkuorikate sopii pensas- ja havuaidanteiden sekä istutusalueiden maanpinnan kattamiseen. Se soveltuu hyvin myös kasvimaan kulkualueiden sekä polkujen pinnoitteeksi. Kuorikate estää siemenrikkakasvien kasvua ja auttaa ylläpitämään maan kosteutta. Kate on murskattua ja seulottua männynkuorta. Miellyttävän ulkonäön lisäksi kuorikate vähentää kastelun tarvetta ja helpottaa veden imeytymistä aluskerrokseen. Kuorikatetta voi ostaa Etapin jäteasemilta irtotavarana, jolloin kuorikate täytyy lastata itse omaan peräkärryyn.

alv 0 %alv 24 %
Kekkilä Istutusmulta Plus 0,5 m324,1930,00€/erä
Kekkilä Istutusmulta Plus 1 m332,2540,00€/erä
Kekkilä Männynkuorikate 0,5 m324,1930,00€/erä
Kekkilä Männynkuorikate 1 m332,2540,00€/erä
Istutusmultaa myynnissä Ilmajoen, Jalasjärven, Kurikan ja Seinäjoen jäteasemilla. Männyn kuorikate on myynnissä joka jäteasemalla.