Astiapalvelu tuo ja vaihtaa jäteastian

Jokaisella kotitaloudella tulee olla poltettavan jätteen jäteastia. Astia tyhjennetään taajama-alueella vähintään kahden ja haja-asutusalueella vähintään neljän viikon välein.

Etapin astiapalvelu toimittaa jäteastian maksutta uudelle asiakkaalle, kun jätehuoltosopimus on tehty. Jos astia rikkoutuu tai se halutaan vaihtaa suurempaan tai pienempään, Etappi hoitaa tämänkin.

Jäteastian tyhjennyksen voi väliaikaisesti keskeyttää, jos kiinteistö ei ole asuttuna esimerkiksi lomamatkan aikana. Korkeintaan vuodeksi keskeytyksen voi tehdä omalla ilmoituksella Etapin asiakaspalveluun. Pidempää keskeytystä tulee hakea Lakeuden jätelautakunnalta.

Autamme huolehtimaan kiinteistösi jätehuollosta. Kuinka voimme palvella?

Isojen esineiden nouto

Isojen esineiden nouto

Etappi noutaa tarvittaessa isot esineet luotasi. Noudettava esine voi olla esimerkiksi jääkaappi, televisio tai pesukone.

Lietteenkeräys

Asumislietteiden keräys

Asumisesta syntyvien asumislietteiden saostus- ja umpisäiliöt on tyhjennettävä jätevedenpuhdistamolle vähintään kerran vuodessa.

Lavapalvelu

Lavapalvelu

Kun jätettä syntyy suuri määrä kerralla esimerkiksi varaston tyhjennyksen, talkoiden tai remontin yhteydessä, tilaa Etapilta lavapalvelu. Palvelu sisältää siirtolavan tai lokerolavan toimittamisen ja noudon.