Töysän jäteasema on viimeisen kerran auki 19.12.

Jäteasemapalvelut keskitetään Alavudella

Töysän jäteasema on viimeisen kerran auki 19.12.

Alavuden jäteasematoiminnot tullaan keskittämään vuoden 2014 alusta lähtien Alavuden keskustan tuntumassa Kirkkotiellä sijaitsevalle uusitulle ja laajennetulle jäteasemalle.
”Jäteasema saa uudistuksen myötä myös lisää aukioloaikaa, siten että jäteasema tulee olemaan avoinna asiakkaille nykyisten maanantain ja keskiviikon lisäksi myös torstaina”, kertoo jätehuoltoinsinööri Mauri Rajamäki Lakeuden Etapista.

Töysän alueella sijaitseva Lehtimäentien jäteasema suljetaan vuoden alusta lähtien, koska sen kehittäminen nykyvaatimuksia vastaavaksi ei ollut mahdollista kyseisellä paikalla. Töysän jäteasema on viimeisen kerran auki torstaina 19.12.

Lakeuden jätelautakunnan palvelutasomäärityksen mukaan jokaisessa omistajakunnassa tulee olla yksi jäteasema. Etapin palvelutaso tulee keskittämistoimien jälkeen parantumaan, koska lisätyn aukiolopäivän seurauksena alavutelaisilla on laajempi asiointimahdollisuus jäteasemalla.
”Tästäkin syystä on katsottu, että aukiolon laajentaminen ja jäteasematoiminnan keskittäminen on järkevää ja palvelee myös asiakkaita paremmin”, Rajamäki toteaa.

Lisätietoja: Lakeuden Etappi, jätehuoltoinsinööri Mauri Rajamäki, puh. 040 7748 523