Urakoiden vaihtuminen voi muuttaa asumislietteen saostussäiliöiden tyhjennysajankohtaa joillakin asiakkailla Seinäjoella huhtikuusta lähtien.

Saostussäiliöiden tyhjennysajankohta voi muuttua Seinäjoella

Lakeuden Etapin asumislietteen lietekuljetusten kilpailutus tuo urakoitsijavaihdoksia Seinäjoella. Uutena urakoitsijana Seinäjoen ja Nurmon alueella toimii Korkonen Oy. Urakoiden vaihtuminenvoi muuttaa asumislietteen saostussäiliöiden tyhjennysajankohtaa joillakin asiakkailla Seinäjoella huhtikuusta lähtien.
Muutokset urakka-alueissa tarkoittaa myös sitä, että tyhjennysreittejä on jouduttu muuttamaan ja tehostamaan. Uusien reititysten myötä keräysalueita on saatu tiivistettyä siten, että samoilla alueilla ei enää ajeta niin usein.
Näin saadaan myös lieteautojen hukkakilometrejä vähennettyä, mikä on myös ympäristön kannalta myönteistä. Reititystä tullaan jatkossa tarkentamaan edelleen.
Tyhjennysajankohtien muutokset vaihtelevat asiakkaittain. Uusi tyhjennysajankohta näkyy jätelaskussa sekä nettisivuillamme Asioi verkossa -kohdassa ’Katso seuraava tyhjennys’.
Etappi pyrkii toimimaan niin, että urakoitsijavaihdoksesta johtuvat muutokset sujuvat häiriöttä ja saostussäiliöiden tyhjentäminen hoituu tehokkaasti.

Lisätietoja: Lakeuden Etapin asiakaspalvelu, puh.(06) 421 4900