Oletko joskus huolestunut hukkuneesta paperilaskusta ja siitä, ettei se päädy vääriin käsiin? Myös eräpäivien unohtaminen voi joskus aiheuttaa turhia myöhästymismaksuja. Tällaisilta harmeilta välttyy käyttämällä sähköistä laskua.
E-lasku on tietoturvallinen ja toimitusvarma tapa hoitaa laskut, sillä henkilötietosi eivät voi joutua vääriin käsiin, eikä se myöskään ole riippuvainen postin kulusta. Sähköinen lasku on myös ilmastolle ystävällisempi vaihtoehto kuin paperinen lasku. Tilaamalla e-laskun säästät paperissa ja kuljetuspäästöissä.
Sähköistä laskua on vaivaton käyttää. Siitä löytyy aina oikeat tiedot valmiiksi laskun maksamista varten, jolloin ei tarvitse tarkistaa tili- tai viitenumeroa erikseen.

Vaihda e-laskuun vuoden loppuun mennessä

Tilaa e-lasku omasta verkkopankista käyttäen Etapin laskussa näkyvää asiakasnumeroa. Kaikki joulukuun loppuun mennessä e-laskun käyttöön ottaneet asiakkaamme osallistuvat arvontaan. Voit voittaa yhteissummaltaan 100 euron arvoisen lahjakortin valitsemaasi Korjaa.se/Etelä-Pohjanmaa -palvelun korjausyritykseen/korjausyrityksiin. Osallistut arvontaan, vaikka e-laskusopimuksesi olisi tehty jo aikaisemmin.

Katso kevään Etappi-aviisista, mistä jätelasku koostuu

 

Lisätietoja: Lakeuden Etappi Oy, asiakaspalvelu (06) 421 4900