Tiesitkö että omaa hiilijalanjälkeään voi pienentää myös laskujen maksamisen osalta? Lakeuden Etapilla on vuoden alusta lähtien tarjolla uusi sähköisen laskutuksen kanava Kivra.  Palvelu sopii asiakkaille, jotka haluaisivat nopean, turvallisen ja ympäristöystävällisen maksutavan, mutta joilla ei ole e-laskua käytössään.

Kivra on digitaalinen asiointipalvelu, joka korvaa aiemmin paperisena tai sähköpostilla saapuneet asiakirjat. Etapin jätelaskun saa siis jatkossa halutessaan myös Kivran kautta.

Palvelun käyttöönotto ja käyttäminen on kuluttajille helppoa ja maksutonta. Maksaminen Kivran kautta tapahtuu suoraan pankkitililtä ilman luotto- tai maksukorttivaatimusta.

Kuluttajat voivat vastaanottaa Kivralla digipostina muun muassa sopimuksia, tapahtumalippuja, tiedotteita, taloyhtiöpostia, palkkakuitteja ja laskuja. Kanavan kautta voi turvallisesti vastaanottaa, maksaa ja arkistoida postia sähköisesti usealta toimijalta samaan paikkaan.

Käyttämällä sähköistä laskua vähennetään ympäristöä kuormittavien paperilaskujen määrää. Näin välttyy myös laskujen viivästymiseltä esimerkiksi postin hitaamman kulun takia, ja omat maksukäytännöt pysyvät paremmin hallinnassa. Kivralla voit hoitaa laskuasioita yhdessä läheisesi kanssa tai kokonaan hänen puolestaan ja auttaa vaikka iäkkäitä vanhempia.

Etappi ottaa Kivran käyttöön tammikuun 2022 alussa. Palvelun avulla voi siitä lähtien kätevästi vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskunsa yhdessä kanavassa paperiasioinnin sijaan.

Suomessa jo noin 40 000 yritystä tarjoaa Kivraa kanavana vastaanottaa postit digitaalisesti.

Lue lisää:  https://kivra.fi

Lisätietoja:

Lakeuden Etappi: talouspäällikkö Virpi Raita
Puh. 050 408 0834
virpi.raita@etappi.com

Kivra Oy: viestintä- ja markkinointijohtaja, Maija Leivo
Puh. 050 522 2322
maija.leivo@kivra.fi