Uusi OmaEtappi.com -palvelu on kaikkien asiakkaiden käytettävissä

Jäteasioiden hoitaminen verkossa on nyt helppoa

Uusi OmaEtappi.com -palvelu on kaikkien asiakkaiden käytettävissä

Jäteasioiden hoitaminen verkossa on nyt kätevää ja helppoa. Etapin uusi verkkopalvelu on kotoisasti nimeltään OmaEtappi.com. Palvelussa voit hoitaa omia jätehuoltoasioitasi milloin vain, tarkastella palveluitasi, tehdä niihin muutoksia tai tilata uusia palveluita ja tuotteita.

Mitä uutta?

Näet ajantasaiset tiedot jätehuollostasi sekä asiakastiedoistasi ja voit tehdä niihin tarvittaessa muutoksia.
Voit käyttää palvelua haluamallasi päätelaitteella missä ja milloin tahansa 24/7

Mitä palveluita?

Ilman kirjautumista voit liittyä jätehuollon asiakkaaksi, antaa palautetta, lähettää viestin asiakaspalveluumme sekä tilata tuotteita ja palveluita, esimerkiksi jäteastioita tai noudon isoille jäte-esineille.
Rekisteröitymällä voit lisäksi tarkastaa ja muuttaa asiakastietojasi, tarkastaa jäteastian tai jätevesijärjestelmän seuraavan tyhjennyspäivän ja -viikon, muuttaa jäteastian tyhjennysväliä ja tehdä lisätyhjennystilauksen. Lisäksi voit tehdä muutoksia jätehuoltopalveluun, esimerkiksi astiakoon tai -määrän muutoksen tai jätehuollon keskeytyksen.
Asiakasraportointipalvelusta esimerkiksi isännöitsijät näkevät havainnollisesti kiinteistöjen jätehuollon kulut ja saa tietoa jätemääristä.

Miten rekisteröidyn?

Palvelun käyttäjätunnuksena toimii laskusta löytyvä Etapin asiakasnumero.
Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana toimii Etapin laskun numero. Mikä tahansa lasku viimeisen vuoden ajalta käy. Kirjautumisen yhteydessä käyttäjä saa määritellä uuden salasanan, joka toimii jatkossa palveluun kirjauduttaessa.

 Mistä löytyy?

Löydät palvelun Internetistä osoitteesta: omaetappi.com tai tämän sivuston etusivulta.

Tervetuloa käyttämään OmaEtappi.comia, joka on sinua varten toteutettu!