Merkki kertoo, että Etappi kehittää jatkuvasti toimintaansa tarjoten asiakkaalle parasta mahdollista palvelua kustannustehokkaalla hinnalla.

Lakeuden Etappi Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki 

Yhteiskunnallinen_Yritys__Logo_vaaka__sininen_.jpg

Tiedote. Julkaistu: 15.06.2017, 13:17
Suomalaisen Työn Liitto

Etelä-Pohjanmaalla toimivalle Lakeuden Etappi Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus. Lakeuden Etappi Oy on vastuullinen jätepalveluiden tuottaja, joka kehittää jatkuvasti toimintaansa niin, että yhä tarkentuvat ympäristövaatimukset tulevat huomioiduiksi ja asiakas saa parasta mahdollista palvelua kustannustehokkaalla hinnalla.  
Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista tai ekologista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.
– Yhteiskunnallinen yritys -merkki on Lakeuden Etappi Oy:lle ulkopuolisen tahon todennus toimintamme avoimuudesta ja yhteiskunnallisesta kehitystyöstä toiminta-alueemme parhaaksi. Etappi on pystynyt tehokkaalla toiminnan kehittämisellä kääntämään nykyisissä olosuhteissa alueen jäte- ja kierrätyskustannukset laskuun. Tehokaan toiminnan takana on jatkuva tutkimus- ja kehitystyö, sekä toimiva laaja yhteistyöverkosto, toteaa tunnustuksesta toimitusjohtaja Pekka Kontio.
– Yhteiskunnallinen yritystoiminta on tärkeää, sillä mm. Lakeuden Etappi toimii laaja-alaisesti ja voittoa tavoittelematta jätehuoltopalveluiden parissa tarjoamalla nykyaikaisia jätepalveluita sekä asiakkaiden että ympäristön hyväksi. Voidaankin sanoa, että Yhteiskunnallinen yritys tekee hyvää ja jakaa hyvää. On hienoa saada Lakeuden Etappi Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttäjäksi sanoo Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja

Pekka Kontio, toimitusjohtaja, Lakeuden Etappi Oy, p. 040 774 8521, pekka.kontio@etappi.com

Niina Ollikka, brand manager, Suomalaisen Työn Liitto, 040 674 8773, niina.ollikka@suomalainentyo.fi

Lakeuden Etappi on 8 kunnan alueella, pääosin Etelä-Pohjanmaalla, toimiva kuntien omistama jäteyhtiö, jonka vastuulla on jätehuollon järjestäminen asukkaille omistajakuntiensa alueella. Toimialueella on noin 130 000 asukasta. Yhtiöllä on 11 jäteasemaa, 70 ekopistettä, jätehuoltokeskus, oma biokaasulaitos ja osakkuus Westenergy Oy:n jätevoimalasta.  www.lakeudenetappi.fi

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. http://www.suomalainentyo.fi/yhteiskunnallinen-yritys