Lakeuden Etappi Oy vastaa käytännön jätehuollon järjestämisestä kahdeksan omistajakuntansa ja 130 000 asukkaan alueella Etelä-Pohjanmaalla. Yhtiössä työskentelee 41 henkilöä ja liikevaihto on viimeisellä tilikaudella 21,3 milj. euroa sekä tulos 3,9 milj. euroa.

Kojoka rekrytointi hakee nyt Lakeuden Etapille IT MANAGERIA johtamaan ja kehittämään yrityksen IT -ympäristöä kokonaisvaltaisesti. Toimintakenttä on monipuolinen, mutta painopiste on ohjelmisto- ja toimittajavalinnoissa sekä projektien hallinnassa muuttuvassa toimintaympäristössä ja kasvavissa digitalisaation vaatimuksissa. Seuraat IT -trendejä ja toimijoita, etsit oikeat ratkaisut, teet investointiesitykset ja seuraat budjettia sekä hallinnoit IT -yhteistyökumppaneita ja ohjelmistosopimuksia.

Kokonaisuutta ylläpidetään ja kehitetään osaavan tiimin sekä kumppaniverkoston avulla. Esihenkilösi on toimitusjohtaja sekä kuulut yrityksen johtoryhmään. Työpisteesi on hallinnon toimipisteessä Ilmajoen Pojanluomalla, mutta tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.
Odotamme
– kokemusta ohjelmistoprojektien koordinoinnista, määrittelystä ja käyttöönottoon
– laajaa IT- ja digiteknologioiden perusymmärrystä (mm. SW, mobiili, infra)
– soveltuvaa koulutusta tietotekniikan suuntautuneisuudella
– hyvää englannin kielitaitoa
– dokumentointi- ja raportointikokemusta
– projektihallinnan menetelmien ja työvälineiden kokemusta

Eduksi
– asiantuntijapalveluiden kilpailutus- ja sopimustekniikkakokemusta
– innovaatiokykyä liiketoiminnan tehostamiseen ICT -tekniikoiden avulla

Lisätietoa antaa suorahakukonsultti Jouko Karjalainen 0400 721717 (ma-to klo 7-17, pe-su 9-15). Rekrytointiprosessi on nopea, lähetä hakemuksena pelkkä ansioluettelo osoitteeseen jouko@kojoka.fi. Teams haastattelut aloitetaan sopivien hakijoiden kanssa nopealla aikataululla. Haku loppuu, kun sopiva henkilö on löydetty.

#ITmanager #ISO27001 #development #projectmanagement #digitalization