Etapin nettisivut ovat uudistuneet paitsi ulkoasultaan myös palveluiltaan.
Etapin asiakaspalvelussa on samalla otettu käyttöön uudet sähköpostiosoitteet palvelun tehostamiseksi.

Nettisivu-uudistus parantaa Etapin palvelua

Etapin nettisivut ovat uudistuneet paitsi ulkoasultaan myös palveluiltaan. Sähköistä asiakaspalvelua on parannettu entisestään laajentamalla sähköisten palvelujen valikoimaa ja myös nykyaikaistamalla jo käytössä olleita verkkopalveluita.

Löydät nyt etusivun ”asioi verkossa”  -kohdasta tärkeimmät palvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaillemme ja voit hoitaa jätehuoltoasioitasi milloin sinulle sopii.

Olethan myös huomannut, että uudistuneilta nettisivuiltamme löytyvät uudet palvelut ja valmiita vastauksia moneen kysymykseen, kuten ”mihin vien jätteeni?”, jäteasemien aukioloajat ja jäteneuvonta.

Uudet sähköpostiosoitteet

Etapin asiakaspalvelussa on otettu käyttöön uudet sähköpostiosoitteet: info@etappi.com, yksityisasiakkaat@etappi.com ja yritysasiakkaat@etappi.com.  Etapissa toivotaan, että kaikki asiakaspalveluun liittyvät yhteydenotot tulevat jatkossa suoraan näihin osoitteisiin henkilökohtaisten osoitteiden sijaan.  Kyseisissä osoitteissa on aina normaaliin palveluaikaan päivystys ja niistä asiakaspalvelun henkilöstön tavoittaa tehokkaimmin.
Tällä uudistuksella pyritään tehostamaan asiakaspalvelua ja sen saatavuutta entisestään.  Uusien osoitteiden kautta tavoittaa asiakaspalvelun varmemmin ja nopeammin, kuin laittamalla postia yksittäiselle henkilölle, joka saattaa olla vaikka lomalla.